Välkommen!





Pizza i stekpanna

Det här är en jättegod variant på pizza som jag hittade hos Erika och har en brödigare botten än många andra LCHF-pizzor. Den är nästan ännu godare att värma upp dagen efter.



2 portioner

Botten: 

4 ägg
0,5 dl grädde
2 msk mandelmjöl
0,5 msk kokosnötsmjöl
0,5 tsk bakpulver
Salt & peppar

Blanda alla torra ingredienser för sig. Vispa upp ägg och grädde och blanda med de torra ingredienserna. Häll smeten i en stekpanna med smör, ha inte för hög värme. Använd ett lock om du har (jag hade inte). Låt botten stelna. Bred på tomatsås (tex en blandning av tacosås, tomatpure, torkad basilika och oregano). 
Lägg på ostskivor/riven ost och valfri topping (jag hade skinka, tomat och klickar av Philadelphiaost). Låt pizzan ligga kvar i stekpannan tills osten smält (ha på locket om du hade ett).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar