Supermumsiga kakor av jordnötssmör, kan med fördel halvdoppas i mörk choklad.
Ingredienser
150g jordnötssmör utan socker
1 ägg
1tsk bakpulver
½tsk vaniljpulver
2-3 msk sötning, jag använder Sukrin Melis
Blanda ihop, rulla till bollar, ca 12 st och lägg på bakplåt med bakplåtspapper. Vill du ha plattare kakor så plattar du bara ut dem nu. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. De ska se lite ofärdiga ut, de stelnar när de kommit ut sen. Lägg över de på galler och låt svalna.
Vill man så doppar man dem i mörk choklad när de svalnat.
Låter supergott! Måste testas. Men hur många grader har du på ugnen? :) /Martina
SvaraRaderaHej jag hade visst glömt att skriva ut det. Det ska vara 200 grader i en vanlig ugn och 175 i en varmluft 😊/Anna
RaderaTack så mycket! :)
Radera