Välkommen!





Muffinsbröd

Det här brödet är en snabb bakad historia. Den innehåller inte vare sig gluten eller mejeriprodukter, om man inte själv väljer att byta ut kokosmjölken till vanlig.

6st små bröd

1,5 dl mandelmjöl                                                
1 msk kokonötsmjöl                                          
1 msk fiberhusk
½ dl solroskärnor
½ dl linfrö
1 msk pumpakärnor
1 tsk brödkrydda (finns färdigt på påse)
½ dl kokosmjölk (eller vanlig alt grädde)
2 ägg

Blanda alla ingredienser noga och klicka ut smeten i 6 st muffinsformar (har du muffinsplåt så använd gärna den men ha fortf pepperformarna i). Grädda i 7-10min (beror ju på din ugn förstås) i 175C varmluft, eller 200 vanlig ugn.

Jag delar bröden så att det blir två halvor när de ska ätas.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar