Ingredienser:
Pajskal
1,5 dl kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
125 g smör
2 msk vatten
1 äggula
Citronkräm
125g smör
1-2st pressad citron
1,5-2 dl sukrin
3 äggulor
1 krm vaniljpulver
Maräng
4 äggvitor
1-2 dl sukrin
Gör så här
Blanda alla ingredienser till skalet, knåda ordentligt, tryck sedan ut i en form. Förgrädda i 175° 5-10 min
Smält smör och sukrin och vaniljpulver i en kastrull. När smör och sukrin smält häller du i citrussaften och rör hela tiden. Sen häller du i en äggula i taget och vispar tills smeten tjocknat.Häll sedan krämen i pajskalet.
Vispa äggvitorna hårt och vänd sedan ner sukrinet. Bred ut marängen över kakan och ställ in i nedre delen av ugnen ca 30 min. Håll koll på färgen!
Inspirerad av receptet från http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1279
Pajskal
1,5 dl kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
125 g smör
2 msk vatten
1 äggula
Citronkräm
125g smör
1-2st pressad citron
1,5-2 dl sukrin
3 äggulor
1 krm vaniljpulver
Maräng
4 äggvitor
1-2 dl sukrin
Gör så här
Blanda alla ingredienser till skalet, knåda ordentligt, tryck sedan ut i en form. Förgrädda i 175° 5-10 min
Smält smör och sukrin och vaniljpulver i en kastrull. När smör och sukrin smält häller du i citrussaften och rör hela tiden. Sen häller du i en äggula i taget och vispar tills smeten tjocknat.Häll sedan krämen i pajskalet.
Vispa äggvitorna hårt och vänd sedan ner sukrinet. Bred ut marängen över kakan och ställ in i nedre delen av ugnen ca 30 min. Håll koll på färgen!
Inspirerad av receptet från http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1279
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar