Välkommen!





Rostbröd

ROSTBRÖD (LCHF)
1 bröd

10-12 ägg (beroende på storlek)
50 g smör
0,5 tsk salt
2 dl kokosnötsmjöl
1 tsk bakpulver

Gör så här:
Vispa äggen pösigt. Smält smöret och rör ner i äggen. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och vänd ner i äggen. Klicka ner smeten i en 1,5-litersform och grädda i 30-40 minuter i ca 200 grader i mitten av ugnen. Kontrollera brödet med en termometer innan du tar ut det och om det har en innertemperatur på 90 grader eller mer så är det klart. Låt brödet svalna under bakduk. Skär upp när brödet svalnat helt.

Jättegott att rosta (rosta ordentligt) eller äta som det är.





Receptet är hämtat från http://vardagfest.blogspot.com/search/label/Br%C3%B6d





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar